Поддържане на зелени площи 22

Поддържане на зелени площи

Хубавият двор, офис или градина не зависят само от извършването на качествени стрително-монтажни работи. Те са основата за прекрасния им вид, но без последващите грижи, вложените услия и средства биват напразни. Именно заради това трявабда да се полагат грижи за поддържане на зелени площи.
Ние се занимаваме с поддържане на зелените площи на частни и обществени терени, офиси, магазини и дворове на къщи! Предлагаме целогодишна абонаментна поддръжка на дворове, както и еднократни посещения. В зависимост от нуждите на вашето зелено пространство, можем да ви изготвим индивидуална оферта, съобразена с желания ефект и разполагаем бюджет.

Работим с професионална техника и квалифициран персонал. Поддържаме, както екстериорни, така и интериорни градини, саксийни растения в офиси и офис сгради, хотели и ресторанти. Предвижданите дейности по поддържане са съобразени с всяко растение и неговите изисквания и нужди.
Основни дейности

Грижи за тревна площ

Косене, аериране, подхранване, месечно торене, подсяване за сгъстяване на тревната покривка.

Грижи за декоративна растителност

Подрязване, оформяне на живи плетове, подхранване на декоративни растения, месечно торене с органични и минерални торове, почистване на изсъхнали листа, кантиране, прекопаване, третиране с препарати за растителна защита.Грижи за интериорни градини и единични цветя
Поливане, подхранване, месечно торене с био торове, подрязване и почистване, пресаждане в нови саксии, растителна защита с подходящи за средата препарати.

Други дейности по поддръжане на градина

Почистване на есенен листопад, мулчиране (насипване на мулч от борови кори или дървесен чипс), доставка и засаждане на нови растения, укрепване и зазимяване на растителност, почистване и изнасяне на отпадъците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *