Професионално почистване

Нека да видим,кои места най-често може да пропуснем за почистването?

Хората често пропускат или забравят местата, докато почистват. Сред най-забравените места за почистване могат да бъдат:

1.Стени: прахът и петната, натрупани по стените, често се забравят. Почистването на стените подобрява цялостния вид на дома.

2.Корнизи и тавани: Корнизите и таваните също са сред забравените места за почистване. Прах и паяжини се натрупват в тези зони и могат да се натрупат с течение на времето.

3.Дръжки на врати и ключове: Дръжките на вратите и ключовете натрупват бактерии и мръсотия от ежедневния контакт. Затова е важно те да се почистват редовно.

4.Пердета и щори: Пердетата и щорите са място за събиране на прах, полени и други алергени. Затова те трябва да се почистват редовно.

Под и зад артикулите:

Дъното и гърба на артикулите също са сред забравените места за почистване. Особено под мебелите има зона за събиране на прах, мръсотия и паяжини.

1.Почистващи кърпи и гъби: Почистващите кърпи и гъби трябва да се почистват след всяка употреба. В противен случай бактерии и микроби могат да се натрупат в тези материали, правейки дома ви по-скоро мръсен, отколкото чист.

2.Клавиатура и мишка: Компютърната клавиатура и мишка натрупват прах, мръсотия и бактерии по време на ежедневна употреба. Затова е важно те да се почистват редовно.

Тези места могат да бъдат места за почистване, които често се забравят. Но редовното почистване ще направи къщата или работното  мястопо-чиста и по-хигиенична.

Можем да си водим бележка за нашето почистване,като си пишем и проверяваме всички места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *