Почистване на прозорци 5

Почистване на прозорци

Почистване на прозорците не е никак лека задача,особенно ако сме на по-високите етажи. Днес ще ви разкажем малко за почистването за прозорците и ще ви препоръчаме няколко трика.

Миенето на прозорци е трудна и неблагодарна работа – почистване отвътре, почистване отвън, после отново почистване на издайническите следи от парцала,но професионалистите знаят как да се справят с това!

Ако още не сте започнали голямото почистване на прозорците, ето няколко трика, с които това досадно миене на прозорците ще ви се стори много по-леко. Също така с най-елементарни средства може да постигнете чисти прозорци с идеален блясък.

Съвети и трикове: идеалното време и методи

Първо, прозорците се мият, когато няма пряка слънчева светлина и не е много горещо, защото водата изсъхва твърде бързо и няма да остане достатъчно влага за постигане на блясък при търкането им.

Изпитана с времето практика е почистването с помощта на смачкан вестник. Може да ви звучи примитивно, но методът е изключително ефективен. Само напръсквате стъклото с малко препарат за прозорци и избършете с вестника. Измитият участък ще заблести.

За останалите,които не намират време за тази дейност ние от VM- Cleaning сме тук за вас  звъннете ни за почистването на прозорците ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *