Пране на мека мебел 111

Как да перем меката мебел?

Най-често задаваният въпрос от нашите клиенти; Как да изперем дивана? Нека обясним накратко.Диваните са подходящи за съхранение на много прах, мръсотия, акари. Това е един от най-важните предмети, които се намират във всяка къща и които се опитват да почистят. Тъй като съдържат гъба, тази гъба може да се превърне в кал, когато се избърше. Поради тази причина има големи разлики в почистването между избърсването и прането на дивана. Грешно е да бършете дивана, но да го измиете е правилният процес на почистване.

Сега нека обясним стъпките.

Двама от нашите служители идват в дома ви с машините и всичките им шампоани и определят плата на дивана. Избират шампоана, подходящ за вида на тапицерията и започват процеса на пране на тапицерията, като поставят необходимите смеси в машината. Повръщат мръсотията с четкане с подходяща за чувствителността на седалката машина. След визуална проверка се откриват останалите петна и те прилагат процеса на премахване на петна с подходящи продукти за отстраняване на петна. Те прилагат процеса на пране с машина, която има функцията да пръска вода и да вакуумира цялата тъкан на седалката, чиято мръсотия и петна се почистват.

Пране на дивани или меката мебел и връзка между бактерии и вируси.

За съжаление в настоящия период сме изложени на много бактерии и вируси. Предметите от бита също са много подходящи за гнездене на бактерии и вируси. Вашите дивани и легла у дома са предмети, които могат да съдържат вируси. Според данните на Министерството на здравеопазването много вируси не могат да оцелеят там, където се докосне перилният препарат. За да дадем пример от корона вируса, миенето на ръцете е една от най-препоръчителните препоръки. Сапунът за ръце почиства всички бактерии и вируси в ръцете ви. По този начин можете да предпазите всички вируси от вещите си, точно като нашата услуга за пране на дивани и легла.
В този период, когато се опитваме да се справим с често срещаните вируси и бактерии, препоръчваме да перете често дивана, леглото, колата и килимите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *