Ние ще се погрижим за чистотата и уюта във Вашия дом

Основно почистване след ремонт

След като завършите проект за обновяване на дома, Вие сте готови да седнете и да се насладите на новото си пространство, нали? Не толкова бързо. Преди да можете да вдигнете краката си, трябва да завършите с маратон за основно почистване след ремонта. Основният Ви фокус трябва да бъде премахването на целия прах, който е резултат от строителството, преди да се озове във Вашите дробове. Почти всички проекти за подобряване на дома произвеждат прахови частици, които по някакъв начин се промъкват във всяко кътче на пространството, което сте реновирали толкова внимателно. Не позволявайте на слоеве прах да оставят току-що реновирания Ви дом, а именно ,,VM-Cleaning“ е готов да превърне Вашия дом в перфектен завършен вид, за да се насладите качественно на почивката си.

Потърсете ни за безплатен оглед на Вашият дом за почистване след ремонт.

Основно почистване

Почистването е от съществено значение за всеки. Особено в нашата култура почистването на домове е много важно. Тъй като жените играят по-активна роля в бизнес живота, отколкото в миналото, стана обичайно да се наемат жени за домакинство. Намирането на жена, която да чисти, е по-лесно, отколкото беше преди. Фирмите за почистване, някои уебсайтове улесняват тази работа. Така почистването на къщата се извършва по-надеждно.

Почистването може да изглежда лесно, но отнема много време. Всяка жена знае, че започва с почистване на малка площ и след това отнема часове, за да навлезе във всички подробности. Ако нямате свободно време или искате да прекарате времето си по-ефективно, вместо да чистите, време е да потърсите помощ за почистването на дома. Като получите помощ при почистването на къщата, можете да прекарате повече време с любимите си хора и със себе си и да прекарате ефективно време с децата си.Ние разбираме колко е трудно да се намери професионалист по почистване, който е надежден и достъпен по всяко време. Решаваме този процес с професионалисти по почистване, които са преминали проверки за сигурност и са завършили обучението си. Можете да се свържете с нашия личен представител по всяко време и да закупите професионални услуги за почистване на къщи онлайн.

Цени от 3,50 лв на кв.м

Професионално пране на килими

Иновация от VM-Cleaning при професионалното пране на килими!

При сухо пране за килими, които имат нужда от освежаване, процесът включва от два етапа:

Процедурата при сухо пране на килим започва с изтупванe със специална машина без да се вдигне дори и прашинка във Вашия дом. След което продължаваме процедурата на пране на килим като перем чрез активна пияна килима, при което можете да направите сами Вашия избор за препарат; килимът Ви ще изсъхне в рамките на 40-50 минути.

  • Професионално пране на килими с доставка от врата до врата, с безплатен транспорт.

 

Общи условия за пране на килими:

Уважаеми клиенти фирмата не носи отговорност при пране на килими за килими, които са:

  • Скъсани
  • Проядени от молци
  • С петна от телесни течности,восък,вино и други
  • Срокът за пране на килими е от 5 до 7 дни
  • Рекламации за пране на килкими се приемат в срок от 24 часа
  • С даването на поръчката, Вие се съгласявате с общите условия за пране на килими

Минимална стойност на поръчката за пране на килими – 20 лева

Цени за пране на килими:

  • Над 15кв.м – 6,00 лева/кв.м
  • До 15кв.м – 6,50 лева/кв.м
  • Минимална цена за поръчка на домове: 200лв

Възможност за еднократно почистване, почистване след ремонт и други
Свържете се с нас
Ежедневно, ежеседмично, ежемесечно професионално почистване на Вашия дом, офис, обществена сграда
Свъжете се с нас
Предлагаме висококачествено професионално почистване на най-добри цени
Свържете се с нас

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ?