Професионално почистване за бизнеса

Чистота в работната среда води до желаните резултати

Професионално почистване на офиси и бизнес сгради

Доказано е, че успехът на компаниите зависи от оформлението на офиса и мотивацията на служителите. То е също толкова важно, колкото редовното периодично обслужване за всички компании по отношение на качеството и удобството на работа. Може да направите запитвания за Вашето абонаментно или основно почистване на офис или бизнес сгради според вашите нужди на посочения телефон.
При необходимост от почистване на офис трябва да се подбере опитен персонал. Освен това, благодарение на този опитен персонал, се определят зоните, които трябва да бъдат почистени в детайли. Какви са подробностите за почистването на офиса? Първо трябва да се изпразнят кофите за боклук и да се поставят нови чували за боклук. Освен това прахът трябва да се отстрани отвън. Първо обаче прахът трябва да се избърше, като се започне отгоре. Почистването трябва да се извърши под формата на прах първо от горната страна, а след това отдолу. Във всяка зона трябва да се използва отделна кърпа. Това е много важен детайл за хигиената.
Почистването на офиса е много важно за щастливите и здрави служители. Освен това по този начин се предотвратява възникването на ситуации, които застрашават здравето на служителите. Работата в чист офис ще направи всеки член на персонала по-продуктивен. Ефективността на персонал, работещ за хаос и безпорядък, е на много по-ниски нива. Чистотата е от по-голямо значение за работниците с респираторни заболявания. В допълнение, работата в период с корона вирус увеличи важността и необходимостта от почистване на офиси много повече. Почистването трябва да се извършва от експертни екипи, за да се отървете от вируси и бактерии.

Специализирана почистваща техника КИРБИ

Ние предлагаме разнообразен избор и за нашите клиенти, които предпочитат процеса на почистване на протича без препарати, без пара, без никаква химия, а напълно с прахосмучене и това е възможно със специализирана почистваща техника КИРБИ!

Почистване на Вашия дом или офис само с една прахосмукачка? Да това е напълно възможно.

Какви са възможностите на Кирби?

  • Прахосмучене на подови настилки
  • Обезпрашаване на твърди мебели,пердета, щори чрез естесвен косъм
  • Обезпрашаване на стени и тавани
  • Тупане на матраци, столове, мека мебел, килими на място в 40см дълбочина с голямата тупалка и на 10см с малката
  • Полиране на кожени мебели и дърво с виброшлайф машина

Всички абонаменти услуги се извършват с Кирби.

От какво има нужда Вашата компания?

- Абoнаментно професионално почистване
- Основно професионално почистване
- Машинно пране на меки подови настилки и мека мебел
- Професионално почистване след ремонт
- Машинно почистване на подови настилки
- Професионално почистване на стъкленни повръхности и дограма
Може да направите запитване за Вашето професионално прочистване на офис и бизнес пространства на телефон +359 876 76 44 48