Подопочистваща машина Tendor 60 E

Подопочистваща машина Tendor 60 E

Подопочистваща машина TENDOR 60 E е електрическа подопочистваща машина, предназначена за почистване на твърди подове като камък, бетон, гранит, мрамор и епоксидна смола в малки и средни предприятия, училища, здравни заведения, сервизни центрове, магазини и шоуруми, търговски центрове.

Подопочистваща машина TENDOR 60 E е с капацитет 35 литра чиста и 25 литра мръсна вода.

Цени:
За ден:      90лв
За 4 часа: 50лв
Депозит: 250лв


Двумоторен екстрактор под наем

Професионалните машини за пране на дивани и килими Anafor са машини за пране на място, коeто ще ви позволи да перете килими в домове, офиси, работни места или помещения с мокет като хотели, зали и други. Това ще бъде възможно без да се налага да ги изнасяте от помещението.
Също така са подходящи за пране на легла.

Тези машини могат лесно да се използват във всички области, тъй като са малки и имат издръжлива структура. Общото тегло на машината е 25 кг. Лесен е за пренасяне.

Машините използват два вакуумни двигателя, с изпускателен отвори и последователно свързване. Те са предназначени за двойно всмукване на вода с вентилатор, оставяйки вакуумираната повърхност силно суха и с безпрецедентно висока всмукателна мощност. Има обща мощност на засмукване 2400 вата.

Благодарение на функцията си за издухване на въздух, той почиства труднодостъпните места чрез въздушна струя. Машината има голяма подвижност, колелетата могат да се въртят на 360 градуса.

Нашите професионални машини за пране на килими и дивани на място предлагат лесна употреба. Тоест можете да се справите и без квалификация, за да ги управлявате.

Цени:
За ден:        50лв
За 4 часа:   30лв

Депозит:   200лв


Еднодискова машина под наем

Еднодискова машина под наем

Еднодискова машина под наем е с работна ширина от 430 mm, ефективната комбинация от двигател, тегло и скорост. Тези параметри правят тази машина подходяща за всякакви задачи за почистване и възстановяване. Много силен индукционен двигател за дълъг живот и отлични характеристики.

Двойна защита срещу неволно стартиране. Сателитна и планетарна скоростна кутия за предаване на висока мощност, дълъг живот и ниско ниво на шум. Дръжка от последно поколение, резултат от перфектен синтез между голяма здравина, ергономичност, безопасност и иновативен дизайн.

Цени:
За ден:        70лв
За 4 часа:   40лв

Депозит:    250лв


Прахо-водосмукачка под наем

Прахосмукачка за мокро/сухо почистване, оборудвана с мощен и високоефективен мотор от ново поколение. Моделът се доставя със системата Ultra FilteRing (UFS). Благодарение на специалния си полипропиленов дистанционен пръстен позволява патронният филтър (клас на филтриране M) винаги да е инсталиран, гарантирайки най-добри характеристики на засмукване и максимална защита на двигателя (дори в случай на неправилна употреба от оператор).

UFS също е практично решение: плаващата система е независима от главата на двигателя и е фиксирана директно към пръстена, което прави почистването и поддръжката бързи, прости и интуитивни. Power WD 50 I е оборудван с контейнер от неръждаема стомана.

Филтър за отработен въздух. Страхотен въздушен поток и всмукателна мощност. Задвижваща рамка от противоударен пластмасов материал с държачи за аксесоари. Хартиена филтърна торба, найлонов филтър, HEPA касетен филтър и TNT филтър по избор.

Цена:
За ден:       35лв

Депозит:   150лв


Едномоторен екстрактор под наем

Едномоторен екстрактор под наем

Компактен модел за почистване, пране и сушене на всеки тип текстилна повърхност. Версията I е оборудвана с контейнер от неръждаема стомана. Версията Auto е оборудвана със спрей-ex инструмент за тапицерия и преди всичко 6 м спрей-екс маркуч (Ø 40) за почистване без никакви усилия на интериора на автомобила (дори по-малко достъпните места).

Оборудван с мощна помпа: 28 W, скорост на пръскане на вода 0,95 l/min, налягане 4 бара Капацитет на резервоара за разтвор 7 литра (подвижен резервоар за разтвор). Отделно управление на помпата.

Цени:
За ден:        35лв

Депозит:    150лв


Водоструйка под наем

Водоструйка - Kärcher K 5 Compact се предлага с цялата почистваща мощност и енергийна ефективност, които очаквате, но е удобно проектирана за по-малки площи за съхранение и по-лесно маневриране благодарение на подобрената си алуминиева телескопична дръжка и колела. Устройството разполага с иновативен индукционен двигател с водно охлаждане, който удължава живота му и подобрява неговата производителност, особено когато се използва за тежки задачи.

Системата за бързо свързване предотвратява прегъването на маркуча и намалява времето за настройка при свързване към статичен източник на вода, докато нейните възможности за филтрирано засмукване го правят идеален за събиране на вода от резервоари или други отворени източници. Чудесна за поддържане на външни пространства и почистване, машината за почистване под налягане K 5 Compact включва варио и струйни накрайници за мръсотия, които осигуряват до 50% повече почистваща мощност в сравнение със стандартната струя под налягане.

Цена:
За ден:       35лв

Депозит:   150лв


Машина за тупане на матраци под наем

Машина за тупане на матраци под наем

Известна със своето качество, надеждност и производителност, системата за почистване на дома Kirby извършва дълбоко почистване на домове повече от 100 години. Kirby Avalir 2 е най-новият ни модел високопроизводителни, най-добри в класа прахосмукачки.

Освен вакуум, Kirby лесно се превръща в килими и мебели с шампоан, търкане на плочки и фугираща смес, полиране на дървени подове и много други.

Цени:
За ден:        40лв

Депозит:    200лв