Почистване на хотели София

Почистване на хотели , София е ключов аспект от гостоприемството, който допринася за комфорта и удовлетворението на гостите. Нашата почистваща фирма се стреми да предостави професионални услуги, осигурявайки безупречно чисти и приятни пространства за нашите клиенти.

Специализираните ни услуги обхващат всички аспекти на почистването, за да гарантираме, че вашият хотел съчетава стил и чистота. Нашите експерти извършват периодично почистване на общите помещения, рецепцията, ресторантите и стаите, за да поддържат високите стандарти на хигиена и безупречна визия. Времето е най-важната концепция при почистването на хотела, тъй като часовете за почистване при смяна на стаята и вентилация са кратки.Чаршафите, пликовете и възглавниците в стаите се поставят в прозрачни хигиенни торби и се опаковат заедно с номера на стаята, а леглата се приспособяват според сезона, лято и зима. За почистване на петна и мръсотия по леглата се използват парни и вакуумни машини. Гарантирано е, че следващият клиент може да си почине удобно и спокойно. Продължава с разопаковане на нови изпрани и изгладени спални комплекти.

Осигурени са хигиенични условия за клиентите на хотела. Повърхностите на места като фоайета, предни гишета, зали за хранене, заседателни зали и салони се почистват на всеки 8 часа. Интервалите на почистване на мокрите участъци трябва да са по-чести. Трябва да се внимава да се използва повърхностен дезинфектант при всички тези почиствания.

Периодично почистване на хотела

Всяка стая е подложена на детайлен процес на почистване, включително пране на спалното бельо, изчистване на мебели, прозорци и подове. Нашата цел е да предоставим на гостите чиста и уютна атмосфера, която допринася за тяхното добро настроение и удовлетворение.

Освен редовните услуги, предлагаме и почистване след ремонт или специални събития. Този вид почистване включва задълбочено почистване на всички повърхности и детайлна проверка, за да се гарантира, че хотелът ви е в идеално състояние за следващите гости.

Нашата екипна гъвкавост и обучение на персонала гарантират, че всяко хотелско пространство се третира с внимание към детайла. Ние сме ангажирани не само със задоволяване на очакванията на нашите клиенти, но и със създаване на преживяване, което надхвърля тяхното представяне за чистота и комфорт. С нас, почистването на вашия хотел не е просто задължение, а принос към перфектната почивка на вашия гост.

Почистване на хотели София

Какво предлагаме?

Пране на хотелски дивани:

  • Противно на общоприетото схващане, седалките не се почистват просто с избърсване, а само прахът и мръсотията по повърхността им се отстраняват. Трябва да се знае, че акарите, които използват човешката кожа за храна вътре в диваните, се почистват само с антибактериални продукти.

Пране на хотелски килими:

  • Хотелските килими, които често се измитат за кратко по време на почистване на стаята, се перат за определени периоди от време в зависимост от замърсяването. Докато извършвате приложения за премахване на петна, машините за мокър вакуум, които ще извършват дълбоко почистване, се активират от компетентни ръце. Ако почистването на килими се извършва от почистващи фирми, се използва и машина за четкане на килими

Полиране на хотелски подове:

  • Когато хотелските мраморни и PVC подове започнат да задържат мръсотия, това означава, че са започнали да стават матови. Целта на полирането е да увеличи яркостта, като същевременно улесни почистването. Тъй като секциите на коридора са малко по-захабени, е необходимо лакът да се коригира добре. Служителите на хотела внимават да не използват киселинни продукти при грижата за пода.

 

Други услуги  при почистване на хотели София:

 

1.Почистване на хотел след ремонт4.Пране на хотелски легла7. Почистване на хотели след строителството и ремонт
2.Почистване на хотелски стъкла5.Полиране на хотелски мрамор8.Почистване на хотел след пожар
3.Екстериорно почистване на хотел6.Осигуряване на персонал за почистване на хотели9. Почистване на хотел след наводнение