Пране на килими и мокети София

Пране на килими София 2

Предлагаме професионални услуги за пране на килими.

Вашите килими, донесени в нашия център за почистване на килими от нашите услуги, първо се сортират според техния вид и характеристики. След това се почиства.

Методите за почистване варират в зависимост от вида на килима.

Например, дълбокото почистване на килими е тромав метод за почистване на килими, който се извършва само от професионални чистачи на килими, тоест нашата компания. Вземаме от адреса килими ги транспортираме до нашите обекти и преминаваме през редица процеси. Например, първо премахваме едрия прах от килимите в шкафа за прах. След това изпираме вашия килим с нашите полуавтоматични и напълно автоматични машини за почистване на килими.

След процеса на пране, изплакнатите килими се оставят да изсъхнат в нашите сушилни. На финалния етап, след проверка на чистотата и пакетиране, той е готов за предаване. За да могат килимите да бъдат изпрани добре, те трябва да се дават на специализирани фирми за пране на килими поне на всеки 6 месеца. Трябва да избягвате автомивки, които не знаят как перат килимите.

Пране на мокети

Мокетите, едно от най-популярните подови настилки, трябва да се перат на редовни интервали през цялата година и да се поддържат ежедневно.

Колкото и чиста да е околната среда в райони с много мокети, като нашите домове, офиси и дори хотели, не можем да кажем, че като цяло са постигнати чистота и хигиена, освен ако мокетите не се почистват периодично и ежедневно.

Погледнете и нашата услуга за машинно почистване на под за град София.