Пране на дивани София

Четете любимата си книга, подремвате след дълъг работен ден, събирате се ежедневно около него, за да гледате това предаване, което всички в семейството харесват. За какво говорим? Вашите мебели и по-точно мебелната ви тапицерия. Тъй като правите толкова много неща от ежедневието си върху и около вашите мебели, редовното почистване на тапицерията и пране на дивани,  е също толкова важно, колкото редовното почистване на килима. Точно така: вашите дивани, столове, секции, тахти и всичко останало с плат, трябва да бъде дълбоко почистено. Пране на дивани София е решението на вашите замърсени мебели.

Пране дивани София

Основните причини, поради които е важно редовно да перете дивана:

  • Качество на въздуха

Всеки път, когато седите или лежите  върху меката си мебел, вие освобождавате прах, мръсотия,спори на мухълс  и бактерии във въздуха на вашия дом. Разбира се, пълната ви с прах, алергени, мухъл, плесен или стари петна, тапицерия може да повлияе негативно на качеството на въздуха във вашия дом. Докато добрите въздушни филтри и домашните растения помагат за филтрирането на тези алергени.  И пълното отстраняване на алергени и прах винаги е идеално за чист дом с чист въздух.

  • Здраве

Знаете ли, че алергени, прахови акари, бълхи, мухъл и бактерии могат да попаднат във влакната на вашия диван и оставени твърде дълго, всички те могат да причинят широк спектър от алергии и заболявания? Освен това, ако имате някой с чувствителност към прах или мухъл, това само ще го засегне повече. Редовното пране на дивана драстично намалява наличието на тези дразнители и на свой ред помага да поддържате дома и семейството си здрави.

  • Миризми

Семейният диван  е мястото, на което прекарвате голяма част от своето ежедневие. Имали сте десетки вечери, преборили сте се с болести и сте гледали стотици телевизионни предавания и анимационни филми. Ако имате бебе или малко дете, диванът е бил маса за повиване и място за хранене.

За повечето семейства мебелите в хола се превръщат в любимото място за домашна работа или в хоум офис. Можем да се обзаложим, че това е любимото място на И вашия домашен любимец. Освен това миризмите от готвене от кухнята имат начин да останат върху тапицерията на дивана ви, което също допринася за неприятната миризма. Прането на дивани помага за премахването на тези миризми, като премахва източника.

По-дълъг живот на вашите мебели

Пране на дивани София

Независимо дали става дума просто за редовно износване или разлято мляко, масло за тяло, редовното пране на дивани може да удължи живота на вашате мебели.

  • Външен вид

Независимо дали са от деца и животни, или просто са стари и изпитват нормално износване, ние използваме мебелите си ежедневно. И без значение колко чисти могат да бъдат къщата и килимите ви, ако дивана ви изглежда мръсен, останалата част от къщата няма да се чувства чиста.Лесното решение е вашият специалист по почистване на килими да добави пране на диван, като същевременно почиства и вашите килими.

  • Къщата ви е повредена от вода или дим

Инцидентите се случват и понякога са извън нашия контрол. Теч на покрив или лек пожар на печка може да причини щети от вода или дим. Част от тези щети се нанасят върху тапицерията на вашите мебели. Въпреки че може да сте склонни просто да изхвърлите мебелите и да купите нови, ще се изненадате какво може да направи само едно изпиране на дивана.

  • Издръжливост

Знаете ли какъв избелял, изтъняващ вид може да придобие тапицерията на вашите мебели? Това се дължи на прах и мръсотия, които действат като парчета шкурка, които се трият върху тъканта. Редовното пране на дивана премахва този прах и подобрява издръжливостта на тапицерията. Като гарантира, че вашите мебели ще издържат дълго време.

Прането на диваните е важна част за поддържане на чистотата и хигиената на дома. Професионалните услуги по почистване на дивани се превръщат в незаменим помощник за всеки домакин. Нека подарим на Вашите дивани  грижа и внимание, които те заслужават.