Почистване на витрини и фасади с йоник система

Почистване на витрини и фасади с йоник система.

Външното почистване е най-трудната и най-внимателна услуга в почистващата индустрия. Фирмите за почистване, работещи в Англия, обикновено не желаят да предоставят тази услуга, тъй като рисковете и разходите са високи.
На първо място, трябва да се определи методът, който ще се използва при почистване на екстериора и външното стъкло и да се направи съответен план за работа.Тези методи включват кошни кранове, ножични повдигачи, измиване с чиста вода и телескопични удължители.

Най-важният въпрос при външно почистване

При външно почистванеи почистване на стъкла е изборът на химикали, които да се използват.Освен замърсяване на повърхността, може да се появи корозия, слънчево изгаряне и драскотини.Неправилното използване на химикали при външно почистване причинява увреждане на фасадите.Особено при почистването на прозорци със силиконова облицовка отвън трябва да се използват корозивни продукти.Тези продукти обикновено съдържат частици пясък и варовик.

Най-добрите химически продукти за почистване на външно и външно стъкло са течните.Никога не трябва да се използват твърди или твърди химически продукти.Фирми за външно почистване не обръщайте много внимание на този проблем. Особено почистването на стъкло е много чувствително.

Какви са рисковете?

Корозивните химически продукти могат да причинят драскотини и влошаване на външните облицовъчни стъкла. Преди да получите услуга от компаниите за външно почистване на Анталия, трябва да получите информация за използваните продукти. Ако е необходимо, трябва да се направи демонстрация на малки участъци и трябва да се поиска сервиз, ако се сметне за необходимо.Трябва да се използват силикон, хоросан и др.Върху повърхностите, които ще се почистват.Твърдото замърсяване като следи от лепило трябва да се отстрани внимателно с подходящи стъргалки.Материали като Никога не трябва да се използват шпатули и тел за почистване на стъкло. Те могат да причинят драскотини по стъклото.

Какво предлагаме ние?

Ние предоставяме услуги, без да използваме кранове, стълби или скелета с нашите автоматизирани машини, които произвеждат дейонизирана чиста вода и нашето фибростъкло, гъвкаво и нечупливо специално оборудване, което се простира до 22 метра. Благодарение на нашите машини ние намаляваме консумацията на вода, спестяваме време, енергия и разходи, като същевременно елиминираме рисковете за здравето и безопасността на работниците. Благодарение на нашите машини, които произвеждат чиста вода и нашето оборудване, което се простира до 22 метра, ние можем да достигнем големи разстояния от земята, предотвратявайки наранявания и рискове от смърт.

Почистване с Йоник система.

Нашата чудодейна машина за автоматизация, която произвежда чиста йонизирана вода, също има функция за детергент. За трудни и трудни за премахване замърсявания почистването на стъклото се осигурява по-бързо с автоматизираните химикали за отстраняване на петна и оборудването в нашите устройства в сравнение с ръчните процеси.

Нашите предимства

Предотвратяваме смъртни случаи и злополуки с наранявания, като не работим на височина, без да използваме кранове, стълби. Също и издигаме скелета, с нечупливи, гъвкави телескопични пръти от фибростъкло с тегло 3-4 kg и с нашите машини. Които произвеждат чиста вода и регулират налягането и проводимостта на водата. Процесът на почистване с дейонизирана вода поддържа прозорците чисти за дълго време. Той също така предотвратява полепването на вещества като прах и полени по прозорците.

В резултат на почистване с йоник система, няма нужда от изсушаване и спестяваме време.

Като не използваме кран, ние намаляваме разходите наполовина.

С нашите колесни машини можем лесно да достигнем до места, до които кранове и подобни машини не могат да достигнат.
Ние пестим вода, като регулираме изхода и налягането на водата според нуждите.
Ние завършваме почистването по-бързо с нашите автоматизирани машини и оборудване в сравнение с ръчното почистване.
В резултат на предимства като разходи, време, енергия и спестяване на вода, ние увеличаваме честотата на почистване на вашите прозорци.

Можете да намерите още услуги освен почистване на витрини и фасади с йоник система, тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *